Product was successfully added to your shopping cart.

Escola Proa

El partner global per l'Educació

0element(s)

No teniu articles a la cistella de la compra.

per adquirir els equips dels alumnes. Curs 2017-2018

 

Sobre SEMIC

SEMIC és el partner IT per a l’Educació.

Som especialistes en tecnologies per a centres d’ensenyament i som capaços de proporcionar tots els productes i serveis que la escola, els docents o els alumnes necessitin.

Ens convertim en el partner de referència perquè la escola es dediqui al que millor sap fer, que és tindre cura de la educació del nostres fills, sense que hagin de preocupar-se del funcionament de les eines que les noves tecnologies posen a la seva disposició per desenvolupar el seu pla pedagògic.

Les escoles que busquen valors diferencials, innovació, canvis metodològics i resultats pedagògics troben en SEMIC al seu millor aliat.

En aquesta botiga posem a la disposició dels pares i mares una opció còmoda i senzilla per fer la compra de l’ordinador i accessoris que el seu fill o filla necessita per la escola. Els equips i accessoris han estat seleccionats per la escola, sempre amb el recolzament i els coneixements de SEMIC, amb l’objectiu de proporcionar la millor opció disponible al mercat, la que més s’adequa a les necessitats pedagògiques del centre i pensant en la economia de les llars.